joi, 25 decembrie 2008

Fara noima

Daca eram acasa poate trageam o fuga la munte de craciun,sau poate organizam impreuna cu jdemii de prieteni o petrecere intr-un club.Aici,astia nu au munte,sau mai bine zis au,dar e la mama naibii,in nordul tarii si conditiile climaterice nu sunt tocmai ca la noi,o zi la munte la ei seamana mai mult cu o expeditie la Polul Nord decat cu una in Poiana Brasov.Dar au cluburi,problema e ca nici cluburile astea nu sunt tocmai ca la noi.Eu care nu iau nici un fel de droguri m-as simti in plus acolo,si oricum as fi drogat din secunda in care am deschis usa clubului.Te-ai prins,e vorba despre mirosul evident de mahoarca din cluburi.Cu toate astea o sa cumparam bilete azi sa mergem in club,o sa va povestesc dupa cum a fost pana atunci Craciun fericit.

2 comentarii:

Anonim spunea...

M8, Craciun fericit, ca sa zic asa si totodata OBF.
Datinile noastre nu le regasesti decat in comunitati. Mai mult decat atat, incepem sa le pierdem, din raceala, stres, saracie sau rea vointa.
Ni se rupe, anyway.
Sa fiti iubiti!

Dan spunea...

Ai perfecta dreptate,nu sunt un mare amator de datini romanesti dar incercam sa explic ca nu poti sa sarbatoresti craciunu' intr-o tara straina cu produsele tarii respective si sa te simti ca in Romania.Chiar ca ni se rupe.