marți, 13 ianuarie 2009

Misterul etichetelor

Pentru ca nea Dan m-a provocat cu postul lui,o sa vin si eu cu alte exemple care mi se par cel putin la fel de stupide. Poza de mai jos de exemplu,reprezinta niste fructe uscate care sunt bune pentru orice altceva decat consum.Si cu toate astea au o eticheta care zice ca sunt pentru decoratiuni si nu pentru mancat.Pai ce dobitoc o fi incercat sa le inmoaie in lapte si sa le manance cu cereale?nu stiu,dar clar cineva a incercat sa le manance si l-a obligat pe producator sa lipeasca eticheta aia.


Chiar langa casa in care stau e un magazin pentru nou nascuti.Il vad zilnic evident.Si tot zilnic vad si cutiile de la carucioarele pentru copii expuse la vanzare.Pe cutie au un mesaj stupid,cica e strategie de vanzare,o fi cine stie.Scrie cam asa "baby not included".Dupa parerea mea mesajul e cam sumbru,nu se apropie deloc de definitia cuvantului gluma.Ma gandesc ca un cuplu cu probleme in ale facerii de copii isi pusese toata speranta in caruciorul ala.Poate cumparau caruciorul numai pentru copil dupa care il aruncau si pastrau copilul.

O sa ma mai documentez si o sa vin cu mai multe exemple,deocamdata le aveam pe astea pe creier si trebuia sa scap de ele.

Un comentariu:

1321 spunea...

=)) umor englezesc!