duminică, 8 februarie 2009

Inca un premiu international acaparat de Romania

Citeam libertatea online,plm,asa fac io din plictiseala,si dau peste un articol care zicea ca un roman (deci de sex masculin) a primit premiul de baby sitter al anului in Anglia.Ciudatenia era ca el ca barbat a reusit intr-un domeniu dedicat femeiilor.Partea tare vine la comentarii,romanii sunt foarte bucurosi ca un roman a luat un premiu in strainatate si nu mai contenesc cu laude la adresa lui.Bravo,sa vada si strainii ca avem oameni dedicati nu numai tigani care ne-au facut de ras in europa suna un comentariu.Zici ca, saracu, a adus vre-un Nobel sau Oscar Romaniei,pai daca ar sti ei ca eu am fost 2 ani consecutiv taximetristul anului.Pun cateva din comentariile alea aici si daca dai click pe libertatea ai si articolul cu pricina.

#7. raduq | 2009.02.08 | 10.16
da
Pacat ca stiri ca astea ajung rar in ziare, pe paginile 3,4,5 si cu un scris mic,mic. Ar trebui scris mare pe prima pagina, sa vada lumea ca nu suntem numai hoti, violatori etc., ci si romanii in proportie de 75% sunt oameni cu caracter, seriosi.

#6. Amy | 2009.02.08 | 09.02
Felicitari !
Este un premiu..foarte important...Felicitari...si multumim...ca esti Roman...un barbat ..." dadaca ".......este uimitor...si visul..oricarei femei...:)....inca o data Felicitari...

2 comentarii:

Anonim spunea...

nea Dane, promit sa ma duc sa-ti fac reclama in toate ziarele ca ai fost taximetristul anului si de 2 ori la rand:D da-mi diploma si zi-mi anii,te fac super cunoscut..toate ziarele or sa vuiasca "NEA DAN CEL MAI BUN TAXIMETRIST DIN ROMANIA SI NU NUMAI"

Dan spunea...

Multumesc,in spatele premiului se ascund multe ore de munca si as merita o expunere in media.Ii multumesc cameristei anului ;)