joi, 5 februarie 2009

Tatuaj(e)

Actiunea e cat se poate de simpla,nu ridica nici macar un fir de par.El,Wayne se duce intr-un club,dupa cateva pahare o gaseste pe Dominique si incepe vrajeala.Omu',bine dispus,incearca sa o agate pe tanti,ea bine dispusa se lasa agatata si il invita pe el in apartamentul ei sa petreaca week-end-ul.Clar la ce se gandeau amandoi,daca inca nu e clar va zic eu,se gandeau la sex.
Am incercat sa pun si poze cu ei dar articolul e in ziarul The Sun si pozele sunt acoperite de drepturile de autor asa ca pun un link sa vedeti despre ce e vorba.Merita vazut

LINK

Se duc impreuna in apartamentul cu pricina,evident dupa alte cateva pahare,si actiunea se opreste ciudat de brusc si incepe dimineata cand s-a trezit Wayne.Cand s-a trezit omu era plin de sange si avea tatuat cu un cutit de bucatarie,pe unul din brate,numele domnisoarei iar pe celalalt niste crestaturi.
Problema e ca el nu isi mai aduce aminte nici daca au facut sex,lucru confirmat de tanti.Am facut sex si am facut in mai multe pozitii.Ideea e urmatoarea,daca el nu isi mai aduce aminte daca au facut sex cum isi mai aduce aminte ca nu si-a dat acordul pentru tatuaje?pentru ca fata urmeaza sa fie anchetata in urma unei plangeri adresate de el catre politie.
Morala e ca atunci cand faci sex,beat cu o necunoscuta,trebuie sa fi imbracat.

sursa:thesun.co.uk

Un comentariu:

Dan spunea...

zice ala la inteviu ca "mi s-a parut draguta"... da aia chiar e draguta in poza, nimic defect la ea.. poate capu, dar na, iti asumi riscuri.
Pana acu femeile trebuiau sa se fereasca de psihopati; tre sa incepem sa ne facem si noi griji nea dane? sa nu picam aiurea pe mainile la vreo d'asta sa ne trezim tatuati cu "Tantza forever"???