sâmbătă, 7 februarie 2009

Credit crunch


Nu-i nici un dubiu ca e criza economica mondiala.Pe mine ma enerveaza ca se pun escurile pe seama crizei.Nu iti gasesti servici?e din cauza crizei.Nu ti-au dat imprumut la banca?simplu,e din cauza crizei si era normal sa nu iti dea.Exemplele ar putea continua la nesfarsit,practic toate esecurile sunt din cauza crizei.Desi, si inainte de inceperea crizei era aproape la fel,singura diferenta e ca acum bancile sunt un pic mai severe in conditiile de acceptare a unui imprumut,e si normal pentru ca lejeritatea de care au dat dovada pana acum au dus la declansarea crizei.E foarte simplu,nu trebuie sa fi economist sa-ti dai seama.
D'aia eu zic ca nu e criza.O zic din mai multe motive,unul dintre ele ar fi ca nu vreau sa fiu pesimist si sa ma gandesc la un viitor sumbru.
Cica iesirea din criza ar fi ca lumea sa inceapa sa cheltuiasca,cu cat mai mult cu atat mai bine.
Lumea in general are talentul de a accentua si agrava lucrurile de unde si vorba romaneasca:"ai facut din tantar armasar" care dupa mine,reprezinta exact ceea ce se intampla acum.

2 comentarii:

Anonim spunea...

astia sunt banii pe care i-ai strans inainte de criza si pe care vrei sa-i cheltuiesti acum?
sunt economista daca vrei sa stii cum sa-i cheltuiesti pot sa te ajut..:D

Dan spunea...

Fara comision ma ajuti sa cheltui banii?e criza si nu pot plati comisioane.Daca aduni toate monedele (apropo se zice 'monede' sau 'monezi'?in fine) din poza si imparti la 10 rezulta banii pe care i-am strans eu